Fachsprache Deutsch für Fortgeschrittene I - prezentácia učebného materiálu - Kozlová, Ľubomíra, 1952-
Informácie o využití skúseností z pedagogickej praxe pri zostavovaní učebného materiálu určeného na výučbu nemeckého odborného jazyka v Kurze 12 na fakultách Ekonomickej univerzity v Bratislave. Dôvody vzniku učebného materiálu, ciele, ako aj metódy pužité na dosiahnutie stanovených cieľov.