Vplyv globálneho ekonomického vývoja na slovenský trh práce - Rievajová, Eva
Nepriaznivé trendy, ktoré sa prejavili hlavne na pracovnom trhu, keď sa výrazne zvýšil počet nezamestnaných i miera nezamestnanosti. Riešenie súčasných vysokých mier nezamestnanosti a úroveň ekonomického rastu, ktorý zabezpečí nové pracovné miesta.