Fachdeutsch im Betriebsmanagement - prezentácia učebného materiálu - Kočišová, Zuzana, 1956-
Prezentácia učebného materiálu na výučbu odborného nemeckého jazyka pre Kurz č. 18 na Fakulte podnikového manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave.