Linguistik in Theorie und Praxis - Adamcová, Lívia
Súčasné tendencie výskumu germanistickej lingvistiky so zreteľom na existenčné formy jazyka. Popis a charakteristika spisovnej nemčiny v komparácii s jej nespisovnými variantmi.