Práca s odborným textom v nemčine a jej špecifiká - Flochová, Eleonóra
Metodické postupy a dôraz na aktívnu komunikáciu v procese výučby cudzieho jazyka. Rozvoj komunikačných kompetencií študenta. Nemecké odborné ekonomické texty a ich zaradenie do slovnej zásoby nemčiny.