Sprachwissenschaftliche Terminologiearbeit am Beispiel eines Linguistischen Glossars - Adamcová, Silvia, 1984-
Koncepcia a tvorba špeciálneho glosára v nemeckom jazyku, ktorý je orientovaný na odbornú terminológiu v oblasti germanistickej lingvistiky. Glosár je venovaný študentom nemeckého jazyka a germanistom v študijnom programe "Cudzie jazyky a interkultúrna komunikácia".