Proces komunikácie vo výučbe všeobecného a odborného ekonomického jazyka - Kanisová, Zdenka
Proces komunikácie a motivácie v cudzojazyčnej výučbe. Socio-lingvistická, multikultúrna, sociálna, strategická, kognitívna a jazyková kompetencia. Výučba nemeckého odborného ekonomického jazyka. Učebný materiál ako prostriedok realizácie didaktických cieľov, metód a postupov.