Zodpovednosť za škodu pri výkone podnikateľskej činnosti - Bernátová, Liana
Predpoklady zodpovednosti za škodu, ako škoda vzniká, čo škoda znamená, ako sa zodpovednosti za ňu možno zbaviť a aké sú možnosti nápravy. Legislatívne zmeny predmetnej problematiky vo forme zmeny súkromného práva.