Popularisierung der Literatur durch die mediale Umgebung - Chmelárová Marková, Hana, 1981-
Koexistencia a kooperácia literatúry a médií. Cena Ingeborg Bachmannovej v rámci podujatia Tage der deutschsprachigen Literatur v Klagenfurte. Vplyv mediálneho prostredia na literárne texty a pôsobenie médií na zmeny literárnej formy, prípadne aj obsahu.