<The> Role of intercultural communication in higher education - Némethová, Ildikó, 1974-
Úloha interkultúrnej komunikácie vo vysokoškolskom vzdelávaní. Vplyv interkultúrneho vzdelávania na správanie sa skupín jednotlivcov. Vzájomná súvislosť medzi kultúrou a ekonómiou. Význam kultúrnych hodnôt pre hospodársky rozvoj.