Towards the role of linguistics in the study programme "Foreign languages and intercultural communication" - Breveníková, Daniela
Ciele a obsah lingvistických disciplín vyučovaných v študijnom programe "Cudzie jazyky a interkultúrna komunikácia" na bakalárskom stupni štúdia na Ekonomickej univerzite v Bratislave.