Implementácia princípov a pravidiel obsiahnutých v audítorských štandardoch zaoberajúcich sa zodpovednosťou audítora za systém kontroly kvality auditu do interných predpisov audítorských firiem - Kareš, Ladislav
Systém kontroly kvality audítorskej firmy v otázkach kontroly kvality jej činnosti. Prvky systému kontroly kvality: zodpovednosť vedenia za kvalitu vo firme, relevantné etické požiadavky, akceptovanie a pokračovanie vzťahov s klientom, ľudské zdroje, vykonanie zákazky, monitorovanie. Dokumentácia k previerke kontroly kvality zákazky.