Transfery v účtovníctve obcí - Kovalčíková, Antónia
Účtovanie transferov v účtovníctve obcí. Poskytnuté transfery z vlastných prostriedkov obce. Prijaté transfery na činnosť obce. Prijaté a poskytnuté transfery zo štátneho rozpočtu pre zriadenú rozpočtovú alebo príspevkovú organizáciu.