Účtovný systém Ruskej federácie - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Charakteristika účtovného systému Ruskej federácie ako najväčšej krajiny sveta so zameraním na právnu úpravu, inštitúcie pôsobiace v krajine, účtovnú závierku a špecifiká účtovníctva.