Audítorská dokumentácia, jej miesto vo výučbe auditingu na Ekonomickej univerzite v Bratislave (inovácia predmetu výučby) - Maděra, František
Informácie o obsahovom a metodickom inovovaní novoakreditovaného predmetu Audítorstvo 3 (Audítorská dokumentácia). Predmet sa vyučuje na Ekonomickej univerzite v Bratislave na Katedre účtovníctva a audítorstva na 2. stupni vysokoškolského štúdia.