Transport and its impact on transaction costs in export prices – draft of model of export prices - Hansenová, Heda
Transakčné náklady vo vývozných cenách. Návrh modelu. Súhrnná vývozná cena a transakčné náklady. Vývozná cena vzhľadom na komoditu a teritórium. Návrh modelu podľa Hummela. Modifikácia Hummelovho modelu maticou transakčných nákladov.