Dobrovoľná likvidácia obchodnej spoločnosti spoločníkmi z pohľadu účtovníctva - Máziková, Katarína
Činnosti obchodnej spoločnosti v súlade s právnymi predpismi. Likvidácia obchodnej spoločnosti v kontexte zákona o účtovníctve. Vedenie účtovníctva a činnosť účtovnej jednotky počas likvidácie obchodnej spoločnosti.