Zdokonalenie výučby IFRS podporované Radou pre medzinárodné účtovné štandardy - Mokošová, Daša, 1979-
Celosvetové stretnutie učiteľov 14. mája 2012 v Londýne, ktoré zorganizovala Rada pre medzinárodné účtovné štandardy. Zámer stretnutia - podpora výučby IFRS na univerzitách a vysokých školách ako jedného z možných základov pre dôslednú a starostlivú aplikáciu IFRS.