Požiadavky na zostavenie účtovnej závierky v súlade s IFRS v SR - Parajka, Branislav, 1981-
Prezentácia požiadaviek na zostavenie a označovanie účtovných závierok zostavených v súlade s IFRS podľa zákona NR SR č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve, v znení neskorších predpisov.