Úskalia hodnotenia finančnej výkonnosti podnikateľskej účtovnej jednotky prostredníctvom finančných ukazovateľov - Podmanická, Martina, 1977-
Hodnotenie finančnej výkonnosti ako diagnostický prostriedok umožňujúci posudzovať "zdravie" podniku. Analýza tých úskalí hodnotenia finančnej výkonnosti podniku, ktoré ovplyvňujú kvalitatívnu i kvantitatívnu stránku veličín vstupujúcich do konštrukcie ukazovateľov hodnotiacich finančnú výkonnosť.