Development and perspective of crude oil and natural gas markets - Obadi, Saleh Mothana
Vývoj svetového trhu ropy a zemného plynu. Závislosť Európskej únie na rope. Vzájomná závislosť Európskej únie a Ruska na rope a zemnom plyne.