Vykazovanie peňažných tokov z úverov v prehľade peňažných tokov podľa slovenskej právnej úpravy - Sklenka, Miloš
Praktické príklady vykazovania peňažných tokov z poskytnutých úverov od bánk v prehľade peňažných tokov účtovnej jednotky.