Zdaňovanie alkoholu a alkoholických nápojov v SR v kontexte daňovej harmonizácie - Solík, Ján
Harmonizácia spotrebných daní z alkoholu a alkoholických nápojov v Európskej únii. Krajiny využívajúce pri pive sadzbu dane podľa obsahu alkoholu. Zdaňovanie alkoholu a alkoholických nápojov v Slovenskej republike. Sadzby dane z vína k 1.1.2012 a 1.3.2012. Výška spotrebnej dane z liehu v okolitých krajinách k 1.7.2012.