<The> liberalization of foreign trade between the EU and Canada in terms of the upcoming free trade agreement (CETA) - Ružeková, Viera, 1957-
Liberalizácia zahraničného obchodu. Liberalizácia aktivít zahraničného obchodu medzi Európskou úniou a Kanadou. Kvantifikácia liberalizačného procesu medzi EÚ a Kanadou.