Praktická realizácia benchmarkingu webových stránok v sektore eshopov s predajom elektroniky (SEO) - Miklošík, Andrej
V záverečnom článku série o benchmarkinge, autor zrealizoval benchmarking prakticky na vybranej vzorke webových portálov z konkrétneho sektora.