Environmentálny marketingový mix - Balhar, Vítězslav, Jr
Environmentálna produktová politika. Kvalita produktu. Environmentálna značka. Environmentálny dizajn a obal. Uhlíková stopa a uhlíková etiketa. Environmentálna cenová politika. Environmentálna komunikačná politika. Práca s verejnosťou. Environmentálna distribučná politika.