Sociálny marketing - rozšírenie marketingovej koncepcie - Čihovská, Viera
Od spoločensky zodpovedného marketingu k sociálnemu marketingu. Sociálny marketing ako moderná marketingová koncepcia zameraná na prijatie zmien, ktoré pomáhajú riešiť sociálne problémy a zlepšiť život ľudí v spoločnosti. Komerčný verzus sociálny marketing.