Úspešná kooperácia medzi účastníkmi distribučných procesov ako výsledok efektívnej komunikácie - Daňo, Ferdinand, 1959-
Efektívna komunikácia ako predpoklad účinnej kooperácie v distribúcii. Základné motívy kooperácie medzi účastníkmi distribučných procesov. Prínosy kooperácie. Partnerstvo ako vyvrcholenie účinnej kooperácie medzi účastníkmi distribúcie. Spolupráca medzi sférou výroby a sférou obchodu v praxi. Výsledky prieskumu, ktorý zisťoval, čo motivuje účastníkov distribučného kanála k tvorbe spolupráce a kooperácie s obchodnými partnermi.