Environmentálne aspekty spoločenskej zodpovednosti podnikov - Hasprová, Mária, 1970-
Východiská environmentalizmu. Environmentála výchova. Environmentálne správanie podnikov. Spoločenská zodpovednosť podnikov voči životnému prostrediu. Ako spoločnosti Orange Slovensko, a.s. a Slovak Telekom, a.s. prispievajú k spoločenskej zodpovednosti v oblasti životného prostredia.