Marketingový mix spoločenskej zodpovednosti firiem - Chomová, Katarína, 1983-
Spoločenská zodpovednosť firiem (CSR) podľa Portera. Zmena marketingového mixu zavedením konceptu spoločenskej zodpovednosti firiem.