[Menové kurzy v krajinách Strednej Európy] - Demjanová, Lucia, 1981-
Recenzia na publikáciu, ktorá je tematicky rozdelená do šiestich kapitol. Je zameraná na vybrané aspekty formovania systému menového kurzu v krajinách Vyšehradskej štvorky v rokoch 1990 až 2010; úrokovým mieram a inflácii, faktorom volatility menových kurzov a vplyvu menových kurzov na ekonomický vývoj.