Vybrané aspekty slovenského trhu s bývaním - Cár, Mikuláš
Relatívne krátka história slovenského trhu s bývaním vyvoláva potrebu detailnejšej charakteristiky jeho určujúcich stránok. Opatrný začiatok, jeho objavenie investormi, následný turbulentný vývoj a postupná dosť dlhá kryštalizácia, to sú etapy slovenského trhu s bývaním, v ktorých sa objavili aj určité špecifiká, ktoré sa zákonite prejavia aj pri hodnotení určujúcich dopytových a ponukových faktorov. Zjednodušene možno doterajší vývoj slovenského trhu s bývaním zhodnotiť tak, že prvotný extenzívny a dosť živelný rozvoj sa dostal v posledných rokoch do fázy zásadnej, postupnej kvalitatívnej premeny