Geomarketing ako nástroj modelovania a inovačného rozhodovania o implantácii maloobchodných jednotiek - Kita, Pavol
Teoretické aspekty problematiky geomarketingu ako nástroja v službách podnikateľov v maloobchode. Výsledky prieskumu, ktorý sa uskutočnil v r. 2011 v Bratislave, v časti Petržalka, s cieľom tvorby máp priestorového rozmiestnenia maloobchodnej siete na území mesta s využitím poznatkov geomarketingu a tvorby databázy údajov o maloobchodnej sieti ako súčasti geografického informačného systému.