Prirodzené bariéry trvalo udržateľnej spotreby seniorov - priestor pre sociálny marketing - Klepochová, Dagmar, 1968-
Trvalo udržateľná spotreba a seniori. Prirodzené bariéry správania sa v súlade s filozofiou trvalo udržateľnej spotreby. Špecifiká spotrebiteľského správania seniorov. Výskumná štúdia zameraná na zisťovanie hodnôt, postojov a spotrebiteľského správania súvisiaceho s trvalo udržateľnou spotrebou u seniorov. Bariéry trvalo udržateľnej spotreby u seniorov.