Riadenie sponzoringu - Lipianska, Júlia
Riadenie procesu sponzoringu. Situačná analýza. Definovanie sponzoringových cieľov. Definovanie cieľových skupín sponzoringu. Stanovenie sponzoringového rozpočtu. Hodnotenie aktivít sponzoringu. Plánovanie budúcej sponzoringovej činnosti.