Možnosti využitia e-learningu v nepriamej pedagogickej činnosti - Vašeková, Miroslava, 1978-
Využívanie informačných technológií v pedagogickom procese. Používanie informačných technológií v rámci nepriamej pedagogickej činnosti, a to pri vedení študentov pri písaní záverečných prác.