Sociálna reklama na slovenskom trhu - Loydlová, Miroslava
Sociálna reklama v kontexte marketingovej stratégie. Špecifiká sociálnej reklamy. Oblasti, na ktoré môže byť sociálna reklama zameraná. Aktuálna situácia v oblasti sociálnej reklamy na Slovensku. Príklady troch reklamných kampaní, ktoré sa realizovali na Slovensku.