Franchising - fenomén rastu aj v čase krízy - Orgonáš, Jozef, 1957-
Orientácia na franchising ako jedno z riešení pre podnikateľa v turbulentnom období. Franchisingový vzťah. Poskytovateľ franchisingu a hľadanie spoľahlivého partnera. Prijímateľ franchisingu a hľadanie možnosti ako zarobiť, zisku, sebarealizácie a úspechu. Financovanie franchisingu v čase krízy.