Znalostný manažment - cesta k úspechu - Keleši, Anton
Vplyv logistiky na spokojnosť zákazníka, rast konkurencieschopnosti firmy, na rast predaja a logistika ako marketingová zbraň. Inovácia výrobkov a služieb ako hlavný predpoklad konkurencieschopnosti. Definíciia znalostnej ekonomiky. Zrýchľovanie logistických procesov, flexibilita, efektívnosť a výkonnosť logistiky ako konkurenčné faktory. Explicitné a tacitné znalosti a ich využívanie v znalostnej ekonomike.