Systém strategického pozorovania vo vzťahu k faktorom externého prostredia a podnikovej stratégii - Demjanová, Lucia, 1981-
Modelovanie vzťahu externého prostredia podniku, systému strategického pozorovania a podnikovej stratégie na výskumnej vzorke malých a stredných podnikov z oblasti stavebníctva pôsobiacich na území východného Slovenska.