Zahraniční politika Huga Cháveze: demagog s dobrým srdcem? - Šírová, Michaela
Charakteristické rysy politiky venezuelského prezidenta Huga Cháveza. Zahraničnopolitické vzťahy z USA. Priateľstvo H. Cháveza s kubánskym prezidentom F. Castrom. Chávezov "Marshallov plán".