Tranziční spravedlnost a proces národního usmíření v Bosně a Hercegovině - Oberpfalzerová, Hana
Vzťah procesu tranzičnej spravodlivosti a uzmiernenia v Bosne a Hercegovine. Pojem a mechanizmy tranzičnej spravodlivosti. Ich konkrétna podoba v Bosne a Hercegovine. Ich prínos k procesu uzmernenia chápaného ako obnova vzťahov medzi jednotlivcami a uznaním vlasnej zodpovednosti za krivdy minulosti.