Design mezinárodních institucí. Organizačně-kybernetický přístup - Parízek, Michal
Možnosti a problémy štúdia designu medzinárodných inštitúcií. Design a úloha formálnych pravidiel. Inštitúcie ako nástroje prenosu informácií. Kybernetický model pre diagnostiku a design medzinárodných inštitúcií.