Nekonstruktivní zahraniční politika: příklad Argentiny - Plachý, Ondřej
Politické hnutie okolo bývalého prezidenta Néstora Kirchnera a jeho manželky označované ako tzv. Kirchnerismo. Snaha o získanie ľudovej podpory pre vládu. Zahraničnopolitická agenda Cristiny Kirchner.