Lingua et vita vedecký časopis pre výskum jazykov a interkultúrnej komunikácie
Aktuálne otázky a praktické skúsenosti z oblasti výučby a interkultúrnej komunikácie súčasných moderných jazykov. Priestor výmeny názorov, informácií a diskusií so širokým didakticko-lingvistickým záberom.