Klastre, inovácie a internacionalizácia - šanca pre našu ekonomiku - Balog, Miroslav
Spoločnú spolupráca v rámci tzv. klastrov na Slovensku. Prehľad technologických klástrových organizácií na Slovensku. Klastre vo svete.