Biofuels: policies and impacts - Janda, Karel
Zdroje biopalív a technológie. Výroba a využitie biopalív. Politika biopalív na troch hlavných trhoch biopalív v Európskej únii, USA a Brazílii. Technické, environmentálne a sociálno-ekonomické vplyvy biopalív. Ekonomické modely vplyvu biopalív. Štrukturálne modely, redukovaná forma modelov.