Hodnotenie kvality vzdelávania v podniku - Krištofík, Stanislav, 1959-
Hodnotenie vzdelávania ako súčasť podnikového vzdelávania. Problémové oblasti hodnotenia podnikového vzdelávania. Spätná väzba ako nástroj hodnotenia vzdelávania. Spôsoby získavania spätnej väzby vo vzdelávaní.