Stanovenie vyrovnávacích podielov v znaleckom dokazovaní s osobitným zreteľom na družstvo - Majdúchová, Helena, 1963-
Stanovenie vyrovnacích podielov v znaleckej činnosti. Pojem vyrovnacieho podielu. Vyrovnací podiel v obchodných spoločnostiach a v družstve. Družstevné podielnické listy.