Konkurenčná schopnosť Slovenskej republiky: ľudia - vzdelanie - inovácie - priemysel - Magvaši, Peter
Pohľad na konkurenčné prostredie Slovenskej republiky. Porovnanie s vývojom krajín V4. Inovácie a konkurencieschopnosť Slovenska.